Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Vacature Senior Productmanager

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken, zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.

 

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken.

 

Om ervoor te zorgen dat alle verpakkingen van onze producten er gaaf uitzien en zich onderscheiden in de markt is  Van Delft Biscuits per direct opzoek naar een:


Senior Productmanager

Afdeling
De Senior Productmanager maakt deel uit van de afdeling Productmanagement. De afdeling Productmanagement bestaat naast deze functie, uit twee Productmanagers en een New Product Developer. Je rapporteert aan de Directeur Business Intelligence en Flow Operations.

 

Functie
De Senior Productmanager is verantwoordelijk voor de optimalisatie van bestaande en/of nieuw te ontwikkelen product-, verpakkings- of conceptvoorstellen. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk, waarbij je samen met collega’s tot mooie resultaten komt. Dit maakt het werk dynamisch en uitdagend. Je bent gewend om het voortouw te nemen en zorgt ervoor dat de projectbegeleiding perfect aansluit bij de wensen van de klant en productie. Daarnaast ben je iemand die de lijnen uitzet, de eindverantwoordelijkheid neemt voor de afdeling en weet welke collega’s je moet betrekken om het project succesvol te laten verlopen. Ook maak je onderdeel uit van het operationeel MT.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

  • Initiëren en managen van NPD projecten.
  • Het opstellen en analyseren van managementrapportages.
  • Commerciële ondersteuning aan de Accountmanagers.
  • Motiveren en coachen van medewerkers die werkzaam zijn op de afdeling Productmanagement.

Wij zoeken:
Een kandidaat die planmatig werkt, organisatorisch stevig in zijn schoenen staat en meerdere projecten tegelijk kan managen en het grotere geheel niet uit het oog verliest. Je bent communicatief- en accuraatvaardig en beschikt over een resultaat gerichte instelling met een hands on mentaliteit.  Daarnaast ben je een sparringpartner voor de directie en kun je, je standpunten op strategisch niveau onderbouwen.

Functie eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau.
  • Minimaal vijf jaar ervaring als Senior Productmanager in een productieomgeving.
  • Kennis van levensmiddelentechnologie, de warenwet en relevante wetgeving.


Het aanbod:
Je komt te werken in een groeiend familiebedrijf, waar eigen ondernemerschap een belangrijke waarde is. Wij bieden je naast een markconform salaris goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Binnen de organisatie wordt de Zoetwaren cao gehanteerd.

Heb jij interesse?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar pz@vandelftbiscuits.nl t.a.v Diana Petersen, HR Adviseur. Heb je vragen, neem dan telefonisch contact op met de afdeling HR, 0341-411626.

 

*Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet  op prijs gesteld.

**Woonachtig binnen een straal van 40 kilometer vanaf Harderwijk
Upload uw CV