Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Storing- en Onderhoudsmonteur

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken, zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen. 

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken.

Van Delft is op zoek naar een

Storing- en Onderhoudsmonteur

In eerste instantie werk je in dagdienst. Na een inwerkperiode start je in 2 ploegendienst. Je bent mechanisch geschoold en beschikt ook over elektrotechnische kennis. Jouw werkzaamheden bestaan zowel uit het oplossen van  storingen als werkzaamheden die op projectmatige basis worden uitgevoerd. Wij verwachten hierbij dat je actief een diagnose kunt stellen bij storingen in het veld en dat je in staat bent om deze op korte en lange termijn op te lossen. Daarnaast houd je je bezig met het plaatsen van nieuwe installaties, het doen van grote revisie projecten en het maken van modificaties aan het bestaande machinepark.

Functie-inhoud

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Zelfstandig storingen oplossen. 
  • Projectmatige werkzaamheden verrichten.
  • Het optimaliseren van de technische staat van de machines.
  • Ondersteunen van de andere bedrijfsonderdelen van de Technische Dienst.

 

Profiel

Je herkent je in de onderstaande kennis en vaardigheden:

  • Mbo opleiding – mechanisch/elektro techniek.
  • Voornamelijk kennis van mechanische en verspanende technieken met ervaring met Tig lassen, Mig-Mag lassen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord- en geschrift.
  • Ervaring in Lean Management en werkervaring in de food is een pre.

 

Competenties

Zelfstandig, analytisch, nauwkeurig, klantgericht, flexibel, in staat prioriteiten te stellen, teamspirit.

 

Dienstverband

Fulltime

 

Arbeids-voorwaarden

De salarisindicatie is functieschaal 7 of 8  van de CAO Zoetwarenindustrie. Dit is maximaal € 3.137,- en € 3.387,- bruto per maand op basis van 40 uur exclusief matrixvergoeding bij ploegendienst. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Informatie

Ben je geïnteresseerd stuur dan  je CV met motivatiebrief en pasfoto naar a.nisjnik@vandelftbiscuits.nl t.a.v. Armina Nisjnik o.v.v. vacature storings- en onderhoudsmonteur.
Upload uw CV