Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Vacature Stagiair(e) Productmanagement

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Kom jij het productmanagementteam van de grootste en leukste pepernotenfabriek van Nederland versterken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een spontane, klantgerichte en ondernemende student. Ons team bestaat uit vier productmanagers en één specificatie beheerder. Als productmanagement stagiair(e) ondersteun je ons team bij de dagelijkse werkzaamheden en voer je één of meerdere projecten uit.

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken, zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken

Stagiair(e) Productmanagement

Het proces binnen de afdeling productmanagement is gericht op de coördinatie van alle klant gerelateerde verpakkingsprocessen en bijkomende administratieve handelingen. De productmanager is verantwoordelijk voor het gehele verpakkingsproces. Daarbij is het waarborgen van de gehele planning en administratie rondom het verpakkingsproces een belangrijke onderdeel. Ook is de productmanager verantwoordelijk voor de communicatie naar interne- en externe klanten.

Jij kan onze nieuwe collega zijn als je je herkent in de onderstaande kennis, vaardigheden en competenties:
– Hbo richting, International business & languages, Marketing & management, Commerciële economie, Bedrijfskunde of een andere gerelateerde HBO opleiding (bij voorkeur 3e jaars);- minimaal 5 maanden, maximaal 10 maanden;
– hands on mentaliteit;
– Plannen en organiseren
– Nauwkeurig

Beschikbaar vanaf februari 2021
Uren per week: 32/40 uur
€ 325,- bruto per maand
Harderwijk

Interesse?

Neem dan snel contact op met de afdeling HR via telefoonnummer: 0341- 411626 of stuur je sollicitatiebrief en je CV naar pz@vandelftbiscuits.nl, t.a.v. Diana Petersen.
Upload uw CV