Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Procesoperators Industriële Bakkerij

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Ben jij een echte koekenbakker en wil je meer leren over de mooie wereld van de industriële bakkerij? Ben je daarnaast flexibel? Dan is de functie van Procesoperators industriële bakkerij bij Van Delft Biscuits wellicht iets voor jou. Wij zoeken fulltime operators voor langere termijn.

Procesoperators Industriële Bakkerij

Functieomschrijving
In de functie van Procesoperator Industriële Bakkerij ben je verantwoordelijk voor het opstarten van het productieproces in een industriële bakkerij. Je bedient en onderhoud procesmachines en zorgt er natuurlijk voor dat de procesmachines blinkend schoon zijn. Je mengt en verwerkt deegmassa en strooisels, waarbij je rekening houdt met de gestelde specificaties en kwaliteitseisen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het couvreren en overtrekken van gebakken producten.

In een team met procesoperators en productiemedewerkers zorg je samen voor een goede uitvoering van werkzaamheden aan de productielijn.  Al met al een zeer afwisselende en interessante functie, waarin je veel kan leren en jezelf verder kan ontwikkelen. 

Dit bieden wij:

  • Werken bij één van de grootste producenten binnen de Zoetwarenindustrie.
  • Een mooie kans om je werkervaring te verbreden.
  • Een goed salaris.
  • Bij werken in ploegen ontvang je een matrix toeslag.

 

Wij vragen van jou:

  • Technisch (mechanisch) inzicht.
  • Probleemoplossend vermogen.
  • HACCP en overige voedselveiligheidseisen.
  • Nederlandse taal
  • Goede communicatieve vaardigheden, flexibele en proactieve instelling, doelgericht, zelfstandig, teamplayer, stressbestendig, nauwkeurig en kwaliteitsbewust.


Contract:
Fulltime met uitzicht op een vast dienstverband.

Opleidingsniveau
– MBO 3 werk- en denkniveau.
– Achtergrond in de voeding of techniek sector en/of
– Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Salaris:
€ 2.212,- / € 2.705,- op basis van 36 uur in de week, bruto per maand, exclusief ploegentoeslag. 

 

Informatie:

Voor informatie kun je contact opnemen met de HR afdeling via telefoonnummer: 0341- 411626 of stuur je sollicitatiebrief en je CV naar pz@vandelftbiscuits.nl.
Upload uw CV