terug

Storing- en onderhoudsmonteurs

Organisatie
Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken; ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’.

Van Delft Biscuits richt zich op een intensieve samenwerking met winkelketens als Albert Heijn, Delhaize, Tesco, Jumbo, Aldi en Lidl. Samen met haar klanten zet van Delft Biscuits zich in voor groei van de categorie.

De interne bedrijfscultuur laat zich typeren door begrippen als: gedrevenheid, ondernemerschap, innovatief en marktgericht.

Wij zijn op zoek naar Storing- en Onderhoudsmonteurs.

In eerste instantie werk je in dagdienst. Na een inwerkperiode start je in  2 en/of 3 ploegen-dienst. Je bent mechanisch geschoold en beschikt ook over elektrotechnische kennis. Jouw werkzaamheden bestaan zowel uit het oplossen van storingen als werkzaamheden die op projectmatige basis worden uitgevoerd. Wij verwachten hierbij dat je actief een diagnose kunt stellen bij storingen in het veld en dat je in staat bent om deze op korte en lange termijn op te lossen. Daarnaast houd je je bezig met het plaatsen van nieuwe installaties, het doen van grote revisie projecten en het maken van modificaties aan het bestaande machinepark.

Functie-inhoud
De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Profiel
Je herkent je in de onderstaande kennis en vaardigheden:

Competenties
Zelfstandig, analytisch, nauwkeurig, klantgericht, flexibel, in staat prioriteiten te stellen, teamspirit.

Diensverband
Fulltime

Arbeidsvoorwaarden
De salarisindicatie is functieschaal 7 of 8  van de CAO Zoetwarenindustrie. Dit is maximaal € 3.137,- en € 3.387,- bruto per maand op basis van 40 uur exclusief matrixvergoeding bij ploegendienst. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie:
Ben je geintresseerd stuur dan  je CV met motivatiebrief en pasfoto naar pz@vandelftbiscuits.nl t.a.v. Diana Petersen o.v.v. vacature storings- en onderhoudsmonteur.