Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Onze merken

De Pepernotenfabriek

De lekkerste tijd van het jaar staat voor de deur! Goed om te merken dat je nu al staat te poppelen op de komst van de typisch Hollandsche, ambachtelijke luxe pepernoten van De Pepernotenfabriek.

Wist je dat ruim 70% van alle pepernoten van onze hand is? Neen, niet alleen het originele, bruine kruidnootje. Je kan het zo gek niet bedenken welke out-of-the-box smaken we in ons assortiment hebben opgenomen: Van stroopwafel tot tompouce en van taai-taai tot appeltaart. En goed nieuws, want dit jaar voegen we daar gewoon weer tig finger lickin’ lekkere smaken aan toe. Vanaf 1 september zijn ze verkrijgbaar in alle Van Delft Pepernotenwinkels.

Van Delft, al sinds 1880 ‘hofleverancier van Sinterklaas’!

De Graanschuur

Wij geloven in pure smaken en natuurlijke ingrediënten. Dus werken we met 100% volkorengranen, vitaminerijk fruit en voedzame noten, pitten en zaden. Suiker gebruiken we zo min mogelijk maar het moet wel lekker blijven. Net als E-nummers en andere toevoegingen. Het resultaat is een groeiend assortiment koekjes en crackers waar je met een goed gevoel van kunt genieten. Proef ze allemaal en ontdek hoe lekker gezond kan zijn.

Bij De Graanschuur zijn we gek van alle soorten volkoren granen en zaden. Het is lekker, enorm puur, oer natuurlijk en super gezond. We werken alleen met 100% volkorengranen. Dat wil zeggen: Granen waarvan de hele korrel is gebruikt. Dus niet alleen het binnenste deel (zoals bij vrijwel alle koekjes het geval is), maar ook de schil en kiem. Want juist daarin zitten de meeste vitamines, mineralen én vezels. Het voordeel van vezelrijk eten is dat vezels lang een verzadigd gevoel geven. Daardoor heb je minder snel zin in calorierijke tussendoortjes.

Dutch & Dapper

Bakkers Eef Boogmans en Maarten Kranenburg wilden na hun pensioen graag bezig blijven. Die kans kregen zij bij hun werkgeverVan Delft. Directeur Oscar de Lange gaf het duo de ruimte om een eigen koeklijn te bedenken en zo geschiedde.

Van Delft heeft voor de drie koekjes een merknaam bedacht: Dutch & Dapper. Directeur Oscar de Lange: ‘Deze mannen kennen de smaken nog van vroeger. Ik heb ze carte blanche gegeven. Het zijn geen ouderwetse koekjes geworden. We hebben er juist een flitsende verpakking omheen bedacht, met roze, geel en mintgroen. Ik denk dat de heren met nog nieuwe uitvindingen gaan komen, dus de lijn Dutch & Dapper zal nog uitbreiden.’

Cafe Noir

De heerlijke knapperige biscuitjes van Van Delft in combinatie met een heerlijke dikke laag koffieglazuur. Dát zijn de Café Noir koekjes van Van Delft. Verrijk uw koffie met een heerlijk Café Noir koekje, op elk gewenst moment. Geniet van de lekkerste biscuitjes met de heerlijkste dikste laag koffieglazuur!

Jungle Koeken

Granenbiscuits met melkchocolade, bevat naast cacaoboter ook andere plantaardige vetten.

Likkoeken

Likkoekjes met fruitsmaak met toegevoegd vitamine C.

Bruintjes

Biscuits bedekt met 27% melkchocolade* en 6% decoratie suiker.