Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:
Title Image

Onze merken

Innoveren met koekjes

Op ons terrein in Harderwijk hebben wij een koekjes innovatiecentrum gebouwd. Een ruimte waarin geëxperimenteerd wordt met ingrediënten en recepten om nieuwe en trendy koeken en crackers te verzinnen.

Hierdoor ontstond een paar jaar geleden de wens om onder eigen naam te verkopen. Dit zijn onder andere de Pepernotenfabriek winkels geworden waar tal van pepernoten met verschillende smaken en kleuren worden verkocht onder de naam Van Delft de Pepernotenfabriek. Deze zijn ieder jaar vanaf september onder andere te koop in eigen pop-up stores en onze webshop.

Met het nieuwe concept De Graanschuur spelen wij in op de gezondheidstrend. De producten binnen deze ‘gezonde’ lijn zijn gemaakt van honderd procent volkoren met vitaminerijk fruit en voedzame noten, pitten en zaden. Nog steeds worden er telkens nieuwe koeken, crackers en biscuits toegevoegd aan deze verantwoorde lijn die te koop zijn bij Albert Heijn.

Dutch & Dapper zijn twee bakkers werkzaam bij Van Delft Biscuits. Met samen 100 jaar ervaring hebben zij de lekkerste koeken gebakken. Gewoon zoals het hoort, lekker met roomboter en grote stukken chocolade en noten.