Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Vacature Master productie planner

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

 

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.  /master-productie-planner

 

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels, die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken. Vind jij het een uitdaging om de productie- en verpakkingsplanning op korte- en lange termijn van de grootste pepernotenfabriek te maken?  Reageer dan op onze vacature van:


Master Productieplanner

 

Je bent verantwoordelijk voor de productie op korte-, middel- en lange termijn. Je bent opzoek naar uitdaging en voor wat complexiteit betreft, deze is bij ons terug te vinden in de combinatie van reguliere product-, seizoensproduct-, halffabricaat- ,verpakkings- en copackingplanning. Jij zorgt ervoor dat alles optimaal wordt gepland en verloopt. Je onderhoudt nauw contact met de afdelingen productie, sales en logistiek en je bent niet bang om het spanningsveld op te zoeken als dat beter is voor het bedrijf.

Daarnaast houd je je bezig met het:

 • analyseren van productiecapaciteit;
 • bewaken van klantspecifieke forecast en actieorders;
 • afstemmen van forecasting met klanten;
 • toetsen en beoordelen van het productieplan;
 • beheren en optimaliseren van verschillende soorten voorraden;
 • bijdrage leveren aan het optimaal functioneren van het ERP systeem;
 • beoordelen van de salesforecast en deze vertalen naar een (kosten) efficiënte productieplanning op dag- en weekniveau;
 • inspelen op ad-hoc situaties met betrekking tot de planning en productie;
 • en het optimaliseren van het planningsproces ter verbetering van de performance.

Wij zoeken:
Een kandidaat met een sterk analytisch vermogen, een probleemoplossende en dienstverlenende instelling. Een organisator, een regelaar die niet stopt voordat het geregeld is. Iemand die communicatief zeer vaardig is in zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal en accuraat is, snel schakelt en ten aller tijde denkt in oplossingen. Een procesmatige denker die zelf startend is.

 

Functie eisen:

 • Aantoonbaar Hbo werk- en denkniveau middels ervaring of diploma.
 • Enige jaren ervaring als productieplanner in een productieomgeving of in de Retail.
 • Je bent een pro als het gaat om het werken met Excel.

Het aanbod:
Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Naast een grote uitdaging zijn de primaire en secundaire voorwaarden goed geregeld.

Heb jij interesse? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar pz@vandelftbiscuits.nl t.a.v Diana Petersen. Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?  Neem dan telefonisch contact op met de afdeling HR, 0341-411626.
Upload uw CV