Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Logistiek Coordinator Pepernotenwinkels

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken. Van Delft exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.

Sinds 2014 opent Van Delft in de periode september t/m december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels en op dit moment zijn zelfs er acht winkels die het hele jaar open blijven! Deze winkels worden onder andere voorzien van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken. 

Om ervoor te zorgen dat alles op logistiek gebied strak verloopt is Van Delft per direct opzoek naar een:

Logistiek Coordinator Pepernotenwinkels

Afdeling
De Logistiek Coordinator maakt deel uit van de afdeling Supply Chain. Je werkt nauw samen met de Retail en Commercieel manager, de shopmanagers en de afdeling Logistiek en  Planning. Je rapporteert aan de Directeur Business Intelligence en Flow Operations.

 

Functie
De Logistiek Coordinator is de spil in de organisatie, jij zorgt er voor dat de winkel is aangesloten en dat de winkelinrichting en de producten op de juiste dag in de winkel worden geleverd. Je bent verantwoordelijk voor, het invoeren van de orders, de voorraad in ons warehouse en het inplannen van leveren bij vervoerders. Ook zorg je ervoor dat het administratief allemaal goed verwerkt is. Daarnaast hou je contact met de shopmanagers over orders, leveringen en klachten. De diversiteit in werkzaamheden maakt het werk dynamisch en uitdagend.

Wij zoeken:
Een duizendpoot dit snel kan schakelen en goed prioriteiten kan stellen. Je bent communicatief- en accuraatvaardig en beschikt over een resultaat gerichte instelling met een hands on mentaliteit. 

Functie eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau. 
  • Minimaal twee jaar ervaring in een soort gelijke functie.
  • Proactief en zelf startend
  • 40 uur per week beschikbaar
  • Woonachtig binnen een straal van 35 kilometer vanaf Harderwijk. 


Het aanbod:
Je komt te werken in een groeiend familiebedrijf, waar eigen ondernemerschap een belangrijke waarde is. Wij bieden je naast een markconform salaris goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan. 


Heb jij interesse? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar pz@vandelftbiscuits.nl. Heb je vragen, neem dan telefonisch contact op met de afdeling HR, 0341-411626.
Upload uw CV